Riječ vlasnika

Zadovoljstvo mi je predstaviti nas i upoznati Vas sa proizvodnim programom tvrtke KTD d.o.o. koja je osnovana 17.lipnja 2004. god., a usko je specijalizirana za proizvodnju pločastog namještaja po mjeri. Što uključuje opremanje interijera; i to hotela, apartmana, stanova, privatnih kuća i izložbenih salona.

Tvrtka trenutno ima šestero mladih ambicioznih i perspektivnih ljudi koji svim svojim snagama i znanjem utječu na razvoj poduzeća.
U okviru proizvodnog prostora nalazi se izložbeni salon namještaja gdje kupci mogu razgledati naš proizvodni asortiman; spavaće, dječje i hotelske sobe, dnevne boravke, predsoblja, ugradbene i klizne ormare i kuhinje ....

Svu proizvedenu robu trenutno plasiramo na hrvatsko tržište.

Najsnažnija poluga našeg uspjeha svakako su ljudi, koji prepoznaju kvalitetu, dizajn, fleksibilnost i odgovornost poslovanja sve od pregovora do realizacije dogovorenog projekta.

Kontinuirano ulažemo u inovacije, modernizaciju i uvađamo nove tehnologije. Sve naše poslovne procese prate suvremeni informatički sustavi koje stalno usavršavamo i usklađujemo sa razvojem poslovanja.

S punom odgovornošću brinemo za okoliš u kojem poslujemo i podupiremo politiku održivog razvoja. Ne ugrožavamo prirodu i ekosisteme, a energiju koristimo racionalno.

Centar svih naših razmišljanja su zadovoljni kupci s kojima gradimo partnerske odnose. Čvrsto vjerujemo u kvalitetu naših proizvoda jer cjelokupno svoje znanje i iskustvo ulažemo u stvaranje proizvoda vrhunske kvalitete, koji našim kupcima garantiraju trajnost, sigurnost i udobnost.

Naša vizija je postati jedna od vodećih hrvatskih tvrtki čiju vrhunsku kvalitetu, pouzdanost i profesionalnost prepoznaju kupci, poslovni partneri i zaposlenici.

Tomica Kumrić