Kako zatražiti ponudu

Tri su načina kako doći do ponude:

1. Dolaskom u salon namještaja KTD d.o.o. u Gredi 187.

 

Kako bismo zajedno izradili početni prijedlog organizacije Vašeg namještaja, kuhinje, te izračunali cijene za sve varijante i materijale, neophodne su nam mjere prostora. Vječno pitanje "pošto je metar kuhinje" je sasvim neozbiljno, kao i svi odgovori na njega. Sljedeća greška koju kupci često čine je "...prolazili smo, pa smo navratili...".
U salon namještaja s kuhinjama nemojte "...usput navratiti...", s rukama u džepovima, već ciljano, naoružani mjerama, katalozima, željama i prijedlozima i budite spremni na barem jedan sat odgovaranja na pitanja koja ćemo Vam postavljati i pojašnjavati. Naravno, što su Vaše mjere i podaci o prostoru iscrpniji, to će i naš odgovor biti precizniji i jasniji.
Mjerne konstrukcije tipa "tu mi stanu tri elementa", ili "...a nije baš na sredini nego malo više lijevo" neće puno pomoći. Mjerne jedinice "elemenat" i "malo više lijevo" neće nitko prepoznati, pa će se opet sve pretvoriti u nagađanje. Vaše mjere ne moraju biti odveć precizne (precizno ćemo izmjeriti mi), ali ipak od podatka "...ima na toj strani jedno dva-tri metra sigurno..." opet nema koristi. Razlika između dva i tri metra je 50%.
Osim mjera zidova potrebna nam je i pozicija vode i odvoda, udaljenost nekog prozora od početka ovoga ili onoga zida, širina toga prozora i visina od poda do klupčice, visina do neke cijevi od centralnog grijanja ili plina itd. Izmjerite i zapišite sve ono što Vam se čini da bi moglo biti važno. Imati nekoliko fotografija toga prostora na memory sticku ili u mobitelu također više nije neki problem.
Kroz par dana dobivate ponudu na temelju dogovorenih informacija.
U koliko Vam ponuda odgovara potvrđujete ponudu telefonom, mailom ili osobno dolazite u naš salon te dogovarmo termin isporuke Vašeg namještaja.
Nakon definiranja svih detalja naš  djelatnik dolazi besplatno na izmjeru.
Izmjeru, projekt i 3D slike prije krajnjeg dogovora, tj vašeg avansa naplačujemo unaprijed, te isto odbijamo pri realizaciji projekta.

2. Slanjem upita preko faxa ili maila.

 

Poslati upit na fax (042) 209 639 ili mail info@ktd.hr sa Vašim osnovnim podacima: ime, prezime, adresa isporuke, telefonski broj.
Potrebno je poslati okvirne mjere prostora visina, širina, dubina, sa pozicijama vode i odvoda, rupe za napu, plina, i el. priključnica. U koliko ste i u mogučnosti poslikajte Vaš prostor sa par slika pa ga pošaljite u prilogu upita. Šaljite nam okvirne slike ili pismeni opis tj. Vaše želje izgleda namještaja (npr. ladičar, visoki poličar, ugr. hladnjak, perilica i sl. materijal iverica, MDF lakirani, acril, ... okov vrhunski ili srednji ...).
Kroz par dana dobivate ponudu na temelju posanih informacija.
U koliko Vam ponuda odgovara dolazite u salon izabrati dekor, nijasu boje, ručkice i ostale detalje koje možete vidjeti u našem salonu.
Nakon definiranja svih detalja naš  djelatnik dolazi besplatno na izmjeru.
Izmjeru, projekt i 3D slike prije krajnjeg dogovora, tj vašeg avansa naplačujemo unaprijed, te isto odbijamo pri realizaciji projekta.
Nakon što smo dogovorili sve uvjete i pojedinosti koje u znak prihvaćanja potvrđujete svojim potpisom na ugovoru, ponudi dogovaramo termin za montažu vašeg željenog namještaja.

3. Izlazak naših djelatnika na izmjeru Vašeg prostora.

 
U koliko kupac traži kompletnu uslugu koja uključuje izmjeru postora, 3D projekat i ponudu, te usluge naplaćujemo ovisno o opsežnosti interijera koji se projektira i oprema (u prosjeku se naplačuje 500 kn. po prostoriji na području Varaždinske županije). Po prihvaćanju ponude sa našom izmjerom uplaćena svota za pružene usluge automatski predstavlja akontaciju koja ulazi u vrijednost prihvaćene ponude.
Nakon prihvaćanja ponude i izrađenog 3D projekta, kupac dobiva projekt za izradu svih potrebnih instalacija koje uključuju vodu, struju, plin, ventilacija i keramika...

 


Uskoro ovdje potražite obrasce za download koji će Vam pojednostaviti izmjeru prostora te slaje upita.