3D projektiranje prostora

Usluga projektiranja omogućava sklopivost želje pretočne u stvarnost. Želja za funkcionalnim promjenama, jednostavnošću i elegancijom nameće dizajniranje u 3D projekciji koja kupcu omogućava stvaran pristup željenom komadu namještaja i brzi odabir uz mogućnost isprobavanja raznih kombinacija dekora.
3D predstavlja realan prikaz namještaja koji će se proizvoditi prema vašim idejama, mjerama i zahtjevima što olakšava odabir kupnje. Gotov 3D projekt unosi se u kompjuterizirane sisteme koji obrađuju sve do gotovog proizvoda spremnog za montiranje u prostoru.
Posjetite nas u našem salonu namješaja gdje možete dobiti savjete u vezi opremanja Vašeg stana... Rado ćemo Vam izraditi nacrte te slikovne prikaze cijelog interijera u 3D tehnici kako bi dobili što vjerniji prikaz u prostoru sa realnim bojama te u mjerilu da što bolje odaberete boje, dezene te sam izgled namještaja prilikom odabira najboljeg rješenja za vaš prostor kojeg opremate.
KTD namještaj je Vaš partner na putu prema konačnom opremanju doma ili poslovnog prostora. Prilagodba ideje Vašem prostoru, detaljna izmjera, kvalitetna izvedba u zadanom roku te montaža namještaja, naši su zadaci u ostvarenju Vaših želja. U svom se poslu trudimo biti najbolji te u potpunosti zadovoljiti naše kupce kako bi se kvalitetna suradnja nastavila i dalje.

Prikaz 3D projekta budućeg namještaja

 Realizirana slika